Podotherapie Holthuis in Haarlem

Podotherapie Praktijk Holthuis heeft sinds september 2015 praktijk locaties in Haarlem. Alle 4 de locaties zijn gevestigd in multidisciplinaire centra. Dit betekend dat we meerdere medische disciplines in het pand aanwezig zijn, zoals huisartsen en fysiotherapeuten.

Podotherapie Haarlem 't Hof

Locatie 1: Locatie ’t Hof

Locatie: De eerste locatie van Podotherapie Praktijk Holthuis in Haarlem is gevestigd bij Locatie ’t Hof – Huisartsen Leonard Springer. De praktijk is gevestigd bij de Freddie Oversteegenstraat 423 te Haarlem. Dit is een dependance locatie van de huisartsen die in het Reinaldahuis werkzaam. Locatie ’t Hof bevind zich in de buurt van de Schiphol weg, de Prins Bernhardlaan en de Hannie Schaftstraat. Daarna is een ander herkenningspunt de revalidatiekliniek “Sint Jacob”, die zich aan de andere kant van de weg bevind. De ingang van het pand bevind zich aan het eind van de straat.

Aanvullende locatie gegevens: Bij locatie ’t Hof zijn voornamelijk de huisartsen aan het werk, daarnaast ook praktijkondersteuners en fysiotherapeuten.

De bereikbaarheid is prima. De dichtstbijzijnde busstation is “Bushalte Burg. Reinaldapark, Haarlem”. Vanaf deze bushalte is het 3 minuten lopen. Komt u met de auto, dan kunt u gemakkelijk voor de deur parkeren

Heeft u een afspraak, meldt uzelf dan even bij de secretaresse en neemt u plaats in de wachtkamer. U wordt vanzelf gehaald.

Locatie 2: MTC Springerlaan in het Reinaldahuis

Locatie: De tweede locatie van Podotherapie Praktijk Holthuis in Haarlem is gevestigd in het pand van het Reinaldahuis, bij fysiotherapie MTC Springerlaan (Medisch Training Centrum).  De praktijk bevind zich bij de Leonard Springerlaan 9 te Haarlem, een zijweg van de Prins Bernhardlaan en bij het “Burgemeester Reinaldapark”.

Aanvullende locatie gegevens: Bij de fysiotherapie werken 10 fysiotherapeuten. Hier kunnen patiënten ook (onder begeleiding) fitnessen in de sportzaak. Er zijn daarnaast in dit pand ook 8 huisartsen gevestigd en een diëtist. Naast deze medische disciplines, is er ook een apotheek, een winkel, een bibliotheek en nog een aantal andere dingen gevestigd.

Voor meer informatie over Fysiotherapie MTC Springerlaan kunt u kijken op: www.mtcspringerlaan.nl

Heeft u een afspraak, dan dient bij de hoofdingang rechtdoor te lopen tot u bij de fysiotherapie uitkomt. Deze bevindt zich aan uw rechter zijde. U dient plaats te nemen in de wachtkamer van fysiotherapie MTC Springerlaan. U wordt vanzelf gehaald.

Locatie 3: Fysiotherapie en Revalidatie Diepenveen

Locatie: De derde locatie van Podotherapie Praktijk Holthuis in Haarlem is gevestigd in het pand van het Fysiotherapie en Revalidatie Diepenveen. De praktijk bevindt zich in de Bijdorplaan 15-F te Haarlem. Aan het begin van deze straat is een hogeschool gevestigd. De praktijk is gevestigd aan de andere kant van de straat, boven het sportcentrum “Fitland”, op de 1ste verdieping. U kunt aan de voorzijde van dit pand uw auto parkeren. Eenmaal binnen in het pand, kunt u met de lift naar de 1ste etage. Bij gebruik van navigatie, gebruik de volgende straatnaam + nr: Veldzigtlaan 1 – Haarlem

Aanvullende locatie gegevens: In dit centrum werken 8 fysiotherapeuten. Daarnaast zijn er nog een aantal andere therapie mogelijkheden, namelijk: manuele therapie, sportfysiotherapie, McKenzie Therapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie, Oncologie, Cranio Sacraaltherapie, geriatriefysiotherapie, haptonomische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, zwangerschapsfysiotherapie en fysiotherapie bij dans- en balletblessures. De fysiotherapeuten zijn in het bezit van een shockwave apparaat.

Heeft u een afspraak, dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer van de fysiotherapie (1ste etage boven de sportschool Fitland). U wordt vanzelf gehaald.

Locatie 4: Medisch Centrum Te Cleeff.

Locatie: De vierde locatie van Podotherapie Praktijk Holthuis in Haarlem is gevestigd in het pand Medisch Centrum Te Cleeff, bij Fysiotherapie Te Cleeff. Dit centrum is gelegen bij ’t Hoenstraat 9 te Haarlem. Het is gelegen nabij de ringbaan (Delflaan), tegenover de ijsbaan in Haarlem en tegen het korfbal veld aan. Hier vindt u ook de parkeerplaatsen.

Aanvullende locatie gegevens: In dit centrum zijn een 8 huisartsen gevestigd. Ook zijn er fysiotherapeuten, twee psychologen, een diëtiste en een apotheek gevestigd. Bij de fysiotherapeuten is er de mogelijkheid om (onder begeleiding) te fitnessen in sportzaal.

Heeft u een afspraak, dan dient u bij de schuifdeuren buiten op de bel te drukken van de fysiotherapie / podotherapie. De deur zal dan voor u worden opgemaakt.

Het kan soms voorvallen dat het iets later wordt dan de afgesproken tijd. In sommige gevallen dient er iets meer tijd besteedt te worden aan de desbetreffende patiënt. Meestal is dit dan niet meer dan 5 of 10 minuten.

Direct een afspraak maken op één van de locaties

  • MM slash DD slash JJJJ

Route

Praktijk Freddie Oversteegenstraat 423

Praktijk Leonard Springlaan 9

Praktijk Bijdorplaan 15

Praktijk het Hoenstraat 9

nvvp

kpp